Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek

Üdvözli Önt Czafit Márton az Alfa Biztosító értékesítési partnere!

Czafit Márton
Ingyenes tanácsadás

Akciós ajánlataink

Nyugdíjbiztosítás

Alfa Relax nyugdíjbiztosítás

Kössön nyugdíjbiztosítást most ajándékkal!

Ajánlataink

Vitál Max kockázati életbiztosítás

Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás

Az Alfa Vitál Max olyan életbiztosítás, mely halál vagy végstádiumú betegség esetén nyújt anyagi támogatást. Így egy váratlan, halállal végződő tragédia esetén sem rendül meg a hátrahagyott család anyagi helyzete.

Kötelező biztosítás

Kötelező biztosítás

Alfa Kötelező biztosításunk díját igyekeztünk jelentős kedvezményekkel csökkenteni úgy, hogy Ön a lehető legkedvezőbb díjon tehessen eleget törvényi kötelezettségeinek.

Casco biztosítás

Casco biztosítás

Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk, sokaknak a mindennapja múlik ezen. Az Alfa CASCO biztosítással kedvezményes díjon megvédheti gépjárművét.

MFO Lakásbiztosítás

Kupola Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás

Már az Alfa Biztosító kínálatában is elérhető a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás, mely a Magyar Nemzeti Bank által minősített lakásbiztosítás.

OKÉ Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Most 40% kedvezménnyel kötheti meg új lakásbiztosítását.

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Biztonságos befektetés a jövőjébe: stabil és az egyik legolcsóbb nyugdíjcélú megtakarítási forma, ahol bármikor, bármennyit fizethet, és ezek után igénybe veheti a 20% adójóváírást.

Írjon Czafit Márton tanácsadónak és felveszi Önnel a kapcsolatot!